| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Nick Космос Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:05 am Тема повідомлення: ЗАПРОПОНОВАНІ ВАРІАНТИ ГЕРБА С. КОДАКИ від KODAKI.COM.UA |
|
|
1) Кольорова гамма щита : за основу взято кольори герба Васильківського району (1 мал.).
2) Образ церкви - Церкви Св. Покрови, яка була збудована в селі на початку 17 сторічча.
3) Рало та Шабля – символізують працьовитість громади і готовність до захисту рідної землі.
4) Число 901 – рік заснування села
5) Образ Святої Покрови Божої матері - як символ заступниці села і день села 14 жовтня.
6) Колоски пшениці в обрамлені герба - зображують символ хліборобства як основного виду діяльності громади.
Прошу небайдужих прокоментувати свої враження _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |
Tanusya Відчайдушний Талісман

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:07 am Тема повідомлення: |
|
|
Ухтышка Де ты такое нашел???  _________________ Будьте терпимы к недостаткам других, ведь им тоже приходится терпеть вас. |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:15 am Тема повідомлення: |
|
|
Ну як це де? самі зробили..пачті !)) В мене є гарний сусід Дизайнєр Вітя-Будулай, дехто з талісманів його знає вже це той що в мене за садком палац чотирьохповерховий будує...!)) _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:22 am Тема повідомлення: |
|
|
А можно нанять Витька,чтоб и мне под подъездом басейн выкопал?)))  _________________ Будьте терпимы к недостаткам других, ведь им тоже приходится терпеть вас. |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:27 am Тема повідомлення: |
|
|
| Tanusya написав: | А можно нанять Витька,чтоб и мне под подъездом басейн выкопал?)))  |
А нафіга тобі басеїн падруга....в тебе що води нема..!? Чи ти море любиш !? _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:30 am Тема повідомлення: |
|
|
Ванна маленька)А так Аквапарк побудую,уток напущу та й буду з 3-го поверху стрибати!!!))) _________________ Будьте терпимы к недостаткам других, ведь им тоже приходится терпеть вас. |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:31 am Тема повідомлення: |
|
|
| Tanusya написав: | | Ванна маленька)А так Аквапарк побудую,уток напущу та й буду з 3-го поверху стрибати!!!))) |
так тобі тоді є сенс ..в Бровари зі мної зїздити в аквапарк бо щось я ніяк компанію не зберу..я теж в Аквапарк хочу !))) _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |
JIeIIIa Пестун Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:31 am Тема повідомлення: |
|
|
Атракцион "Прыгни в утку"?)))) _________________

Единственный способ избавиться от искушения - это поддаться ему//Оскар Уайльд
Мы не имеем права потреблять счастье, не производя его//Бернард Шоу |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:32 am Тема повідомлення: |
|
|
| JIeIIIa написав: | | Атракцион "Прыгни в утку"?)))) |
Пригні в Утку або в нічний Горщик!) Льоша ти репертуар підігнав сьогодні для виступу на Володимирській !? _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:34 am Тема повідомлення: |
|
|
Атракцион"выпрыгни с окна и попади в басейн" Я хочу обязательно сходить в аквапарк, так что после праздников,готовим маску и ласты)) _________________ Будьте терпимы к недостаткам других, ведь им тоже приходится терпеть вас. |
|
| Догори |
|
 |
JIeIIIa Пестун Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:34 am Тема повідомлення: |
|
|
Всю ночь учил Собачий вальс) Надеюсь не лажанусь)))) _________________

Единственный способ избавиться от искушения - это поддаться ему//Оскар Уайльд
Мы не имеем права потреблять счастье, не производя его//Бернард Шоу |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:35 am Тема повідомлення: |
|
|
| Tanusya написав: | Атракцион"выпрыгни с окна и попади в басейн" Я хочу обязательно сходить в аквапарк, так что после праздников,готовим маску и ласты)) | тільки одного не можу зрозуміти ...як Ц Вітя тобі басеїн зробить якщо він Дизайнер ))....? чси ти хочеш зашибезний дизайнерський басейн у вигляді качки ?? _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:37 am Тема повідомлення: |
|
|
та пусть хотя бы до воды дороет,а там уже придумаю)) _________________ Будьте терпимы к недостаткам других, ведь им тоже приходится терпеть вас. |
|
| Догори |
|
 |
Танюся Професор Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:37 am Тема повідомлення: |
|
|
блин, ну Коля!!! пипец тебе |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:43 am Тема повідомлення: |
|
|
| Танюся написав: | блин, ну Коля!!! пипец тебе |
що таке вже бл.? _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:49 am Тема повідомлення: |
|
|
| теперь сам убирай за собой, что уже даже твою любимую тему загадили))))) |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 4:54 am Тема повідомлення: |
|
|
а чому це загаділі !?? Ми ведемо відверті дебати про мого кодацького сусіда який розробив такий гарний геррб для села. Ти вважаєш що це не доречно !? _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 5:25 am Тема повідомлення: |
|
|
Хтось взагалі прокоментує історичне дійство з присвоєнням герба нечужому для вас всіх Селещу..!)????
ось останні варіанти мені здається найвдаліші:
 _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: п'ятниця квітня 02, 2010 5:27 am Тема повідомлення: |
|
|
| перший більш подобається з церквою |
|
| Догори |