|
El Talisman Школа латиноамериканських танців (SALSA,MERENGUE,BACHATA,REGGAETON)
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
anitash Надія Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 6:42 am Тема повідомлення: |
|
|
| если б мне платили нормально я б тоже на ферму пошла и в село уехала :Yahoo!: !!! Это такая красотища когда встает солнышко, видеть улыбку любимой коровы, а узнавать в быке осеменителе своих школьных друзей по повадкам дергать глазом или фыркать, эххююю ностальжи :cry: |
|
| Догори |
|
 |
Вжик Надія Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 6:46 am Тема повідомлення: |
|
|
| дааа, я в детстве часто ездила в деревню и года в 4 мечтала стать дояркой, и всем об этом рассказывала, чем приводила в восторг местных доярок, и в ужас - свою бабушку-учительницу... )))))))))))))))) |
|
| Догори |
|
 |
Танюся Професор Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 6:51 am Тема повідомлення: |
|
|
| ааааааааааа Вжичка-доярка))))))))) хотя и я люблю доить коров)))))) где увижу там и дою :D зато какое молочко.......мммммммм..........на магазинное смотреть уже противно |
|
| Догори |
|
 |
Вжик Надія Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 6:55 am Тема повідомлення: |
|
|
| Танюся написав: | | где увижу там и дою :D |
интересно, что по этому поводу коровы думают...? :D |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: середа листопада 18, 2009 6:57 am Тема повідомлення: |
|
|
| ну в начале нужно разрешение у хозяина спросить)))) |
|
| Догори |
|
 |
Вжик Надія Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 7:00 am Тема повідомлення: |
|
|
| стоят себе на лужку, травку жуют, никого не трогают...и тут!!! ТАНЯ с пустым ведром!!! плохая примета...)))))))))))))))))))))))))))))))))) |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 7:01 am Тема повідомлення: |
|
|
| Танюся написав: | | ааааааааааа Вжичка-доярка))))))))) хотя и я люблю доить коров)))))) где увижу там и дою :D зато какое молочко.......мммммммм..........на магазинное смотреть уже противно | головне щоб це дійсно були корови .. а то ще на бика натрапиш... ))) в Кодаках зоотехніку платять 5000 грн. тому Аня можеш задуматись..))) _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: середа листопада 18, 2009 7:06 am Тема повідомлення: |
|
|
| Nick написав: | | Танюся написав: | | ааааааааааа Вжичка-доярка))))))))) хотя и я люблю доить коров)))))) где увижу там и дою :D зато какое молочко.......мммммммм..........на магазинное смотреть уже противно | головне щоб це дійсно були корови .. а то ще на бика натрапиш... ))) в Кодаках зоотехніку платять 5000 грн. тому Аня можеш задуматись..))) |
так и думала, что кто-то такую гадость напишет!!!! И этим ... оказался, ты Коля!!)))) начинаешь быть предсказуемым)))
а вот корову от быка я то точно в состоянии любом отличить)) |
|
| Догори |
|
 |
anitash Надія Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 7:06 am Тема повідомлення: |
|
|
:Yahoo!: ничего се..., но к сожалению это одна из немногих специальностей осталась мной не освоена в аграрке))  |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 7:18 am Тема повідомлення: |
|
|
| anitash написав: | :Yahoo!: ничего се..., но к сожалению это одна из немногих специальностей осталась мной не освоена в аграрке))  |
дуже прикро... але я можу тебе спротежировать в Кодацький колгосп як акваріуміста океанолога будеш ставками в селі займатися!)) у нас їх аж 5 ....)) та тебе з твоїм дипломом з ногами руками заберуть щей житло надатуть та адьютанта )) і ще на півставки завклубом тебе пристрою і в школу ..не відмовляйся. Землі дадуть будуватися почнеш)) _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: середа листопада 18, 2009 7:19 am Тема повідомлення: |
|
|
:lol: во как))) а без диплома у вас ни как там не пробиться?  |
|
| Догори |
|
 |
Вжик Надія Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 7:21 am Тема повідомлення: |
|
|
| Танюша, у тебя же, судя по всему, опыт богатейший, так что тебя и без диплома возьмут!! ))))))))))))))))))))))) |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 7:26 am Тема повідомлення: |
|
|
| Вжик написав: | | Танюша, у тебя же, судя по всему, опыт богатейший, так что тебя и без диплома возьмут!! ))))))))))))))))))))))) |
Тілько на співбеседі з директором радгоспу наша дівчинка має показати всі навички і спритність своїх рук. Але Корови в Кабінеті не буде, попереджаю відразу !)))))))))))))) _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: середа листопада 18, 2009 7:29 am Тема повідомлення: |
|
|
| да шо ж це ти так за мене хвилюэшся? Сумніваєшся чи шо?)))))))))) |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 8:41 am Тема повідомлення: |
|
|
ні _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |
Малая Надія Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 9:13 am Тема повідомлення: |
|
|
| Nick написав: | | Вжик написав: | | Танюша, у тебя же, судя по всему, опыт богатейший, так что тебя и без диплома возьмут!! ))))))))))))))))))))))) |
Тілько на співбеседі з директором радгоспу наша дівчинка має показати всі навички і спритність своїх рук. Але Корови в Кабінеті не буде, попереджаю відразу !)))))))))))))) |
Шото мне гадость какую-то по этому поводу захотелось написать :lol: _________________ Non coitus cerebri!!!
Мама, я дура? – Дура, я папа!
!!!!иwɐLон хdǝʚʚ ʁɔvʎнdǝʚǝdǝu dиw !!!!ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw |
|
| Догори |
|
 |

|
Написане: середа листопада 18, 2009 9:53 am Тема повідомлення: |
|
|
| а ну напиши-ка :twisted: |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: середа листопада 18, 2009 10:09 am Тема повідомлення: |
|
|
| Малая написав: | | Nick написав: | | Вжик написав: | | Танюша, у тебя же, судя по всему, опыт богатейший, так что тебя и без диплома возьмут!! ))))))))))))))))))))))) |
Тілько на співбеседі з директором радгоспу наша дівчинка має показати всі навички і спритність своїх рук. Але Корови в Кабінеті не буде, попереджаю відразу !)))))))))))))) |
Шото мне гадость какую-то по этому поводу захотелось написать :lol: | не треба Оля краще.. ти ж така грубіянка )) _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну». |
|
| Догори |
|
 |
Малая Надія Талісману

|
Написане: п'ятниця листопада 20, 2009 5:11 am Тема повідомлення: |
|
|
 _________________ Non coitus cerebri!!!
Мама, я дура? – Дура, я папа!
!!!!иwɐLон хdǝʚʚ ʁɔvʎнdǝʚǝdǝu dиw !!!!ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw |
|
| Догори |
|
 |
Nick Космос Талісману

|
Написане: понеділок листопада 23, 2009 5:09 pm Тема повідомлення: |
|
|
Інфо для Аніташ
А це всім хто ціквиться
анегдот про Кодаки
Приехал Никита Хрущев в село Кодаки к дважды Героине Сюц. труда Ольге Климовне Диптан. Выставила она на стол четверть с самогоном.
Хрущев:
Это что у вас еще не изжито?
Ольга Климовна:
- Та ни, Мыкыта Сэргийовыч, нэ з жита. Чистисинька сахарка. _________________ «Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну».
Змінено: Nick (понеділок листопада 23, 2009 5:56 pm) |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви можете відповідати на теми у цьому форумі Ви можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|