El Talisman El Talisman
Школа латиноамериканських танців (SALSA,MERENGUE,BACHATA,REGGAETON)

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Відпочинок з друзями в Кодаках
Перейти до сторінки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі

Нова тема   Відповісти    El Talisman -> Форум села Кодаки
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Nick
Космос Талісману
Космос Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 6:15 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Танюся написав:
а я сегодня не хочу в Кариб))

поехали в Кодаки .. зерно пересыпать...в таком случае !))
«Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну».
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника AIM MSN
Танюся
Професор Талісману
Професор Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 6:45 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

нашел блин раб силу))) ну поехали
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення MSN
Nick
Космос Талісману
Космос Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 8:47 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Танюся написав:
нашел блин раб силу))) ну поехали

Відправлення в 18.00. Біля Церкви тебе Заберу.
Буде Ще Ос і Вітя ! Тому не переймайся...треба тільки кваску купить!))

Гриби Є
Риба Є
Огірки Малосолоні Є
Горілка Є
Вино Є

Тобто робота швидесенько пролетить !))

Доречі можемо там залишитись і на ніч щоб нормально ж поработать !)..а завтра раненько ...по роботам !))
«Ми по черзі любимо Вітчизну, але ще ніколи не любили її разом, не горіли одним, могутнім, спільним почуттям любові до неї. Кожен має право на це, але втрачає це право в той момент, коли відмовляє іншому у праві ще сильніше любити народ і Україну».
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника AIM MSN
Танюся
Професор Талісману
Професор Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 8:55 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

опа))), а ниче, что я на машине, а на двух гнать и смысла нет, а еще мне надо было бабушку после работы на Борщагу завезти и одежды, чтоб переодется у меня с собой нет, блин. А если завтра возвращаемся так у меня одежды и на коняк с собой нет, сколько проблем ой-ой-ой))))))лишенько, як краще зробити?
Догори
anitash
Надія Талісману
Надія Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 8:58 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

сегодня в кариб никто не пойдет?
А я собиралась...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Танюся
Професор Талісману
Професор Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 8:59 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а я и не собиралась)))
Догори
Nick
Космос Талісману
Космос Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 8:59 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Танюся написав:
опа))), а ниче, что я на машине, а на двух гнать и смысла нет, а еще мне надо было бабушку после работы на Борщагу завезти и одежды, чтоб переодется у меня с собой нет, блин. А если завтра возвращаемся так у меня одежды и на коняк с собой нет, сколько проблем ой-ой-ой))))))лишенько, як краще зробити?

Та --- :))) хто тобі каже що ти маєш їхати на машині ?? ))
Ти якраз і сядеш Вітюні на Коліна і всі помістимось ))
Як хочеш ще й бабусю твою можемо на Коліна до Оса посадить..і закинути її На Борщагу !)) Але треба хліб з поля прибрати ..це ж якось не по Українські щоб хліб н аполі лежав...!))

А взагалі то я можу тебе і на Борщагівці десь там підхватити було б втеб бажання тільки !))!))
Догори
Танюся
Професор Талісману
Професор Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 9:03 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Колька, я то дуже хочу, але бабусю я повинна на машине выдвезти, вона там щось хоче вивезти з Куренівки))))треба ще перевірити що)))))

а машину я там не лишу, бо у бабусі буде інфаркт))))

як краще зробити, добре поміркуйте, я пішла в магазин потіп побалакаєм, чи дзвоніть
Догори
Nick
Космос Талісману
Космос Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 9:25 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А ти що на роботу вже не ходиш !?? От ти дайош...

Машину залишиш на Одеській площі під постом, на зворотньому боці заберем її!))
Догори
Танюся
Професор Талісману
Професор Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 9:46 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

яка робота? Що ти причепився? єдиний вихід це тільки відпроситися раніше з роботи, що я і так часто роблю)))та завезти бабусю, повернутися до дому, а там десь ви мене заберете, не хочу залишати на одеській площі машину
Догори
Nick
Космос Талісману
Космос Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 10:03 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Танюся написав:
яка робота? Що ти причепився? єдиний вихід це тільки відпроситися раніше з роботи, що я і так часто роблю)))та завезти бабусю, повернутися до дому, а там десь ви мене заберете, не хочу залишати на одеській площі машину

Таня ходи на роботу..)) І не відпрошуйся це дуже реально пагано впливає на твою кар*єру)))....

А чому ти не хочеш на Одеській плоші на парковці біля "Магелану" залишити машину на 5 годин всі так роблять хто в Кодаки зі мною їздить, там охорона може і вночі постояти , і там гілок немає...ніхто не поцарапає ...не сци))) :lol: :lol: чого ти будеш кола по місту наматувать - Поділ - Борщага- Куренівка - Кодаки ...це ж здуріти можна))) Я забираю Оса о 17.30 на Петрівці, і Вітю на Т. Шевченко о 17.45..і ми погнали )...(Доречі б зерна набрали б бойлерам своїм свіжонамолоченого)
Догори
Танюся
Професор Талісману
Професор Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 10:15 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Коля, я на работу хожу каждый день, регулярно и сейчас на ней нахожусь. Даже с такими раскладами могу с вами не успеть, а что если в 18.15 например ты подъедешь на Куреневку, заберешь меня и бабушку и поедем через Борщагу :lol:
Догори
Nick
Космос Талісману
Космос Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 10:22 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ну добре про роботу зрозуміло. нема питань !))Але дивись мені.
Питання друге. а твоя Бабуся буде сидіти у Оса на Руках !
Питання Третє можу тебе забрати о 18.30 - У Магелана на Одеській Площі )) Це Єдиний Варіант..або приїзжай до нас в Кодаки..вже після того як впораєшся з Бабусею своєю..нагрузимо тобі зерна...в АйСТРУ. твою заодне завтра і ГЕНІ відвезем "на Коні" лантушок зерна..йому пригодиться..думаю))
Догори
Танюся
Професор Талісману
Професор Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 10:27 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

блін, так не хочеться самій пертися в ті хоч і Любімі Кодаки, але 150 км туди і назад...

ще питання ночувати там будем чи ні?

а чого тобі мій варіант не подобається? я серйозно, скільки нас буде в машині?
Догори
Танюся
Професор Талісману
Професор Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 10:35 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а дождь, который только что начался тебе не мешает?
Догори
Nick
Космос Талісману
Космос Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 10:37 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Танюся написав:
блін, так не хочеться самій пертися в ті хоч і Любімі Кодаки, але 150 км туди і назад...

ще питання ночувати там будем чи ні?

а чого тобі мій варіант не подобається? я серйозно, скільки нас буде в машині?

та мені подобається варіант чому ти вирішила що не подобається !))

Але нас в машині - 5 чоловік..((

Ночувати в Кодаках вряд чи будемо тому как Вітя і Ос ще не знають про те що є така ідея, але якщо ти будеш на машині то ми з Осом і татом точно залишимось і поїдемо в Київ з ранку, а Ви з Вітьком можете чкурнути з вечора, до дому тобі ж вже не перший раз !))

Дивись Танюша сама, по своїм відчуттям..але думаю що буде весело ..любіть Єкспромти.. я вже вирушаю за 10 хвилин за Квасом..і за ковбасками !)) Якщо надумаєш то набери мене на телефон скажи що вирішила, щоб я знав чекати на тебе чи ні !)

АААААААААААААААА ДОЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ ПІШОВ
Догори
Nick
Космос Талісману
Космос Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 10:39 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Танюся написав:
а дождь, который только что начался тебе не мешает?

а як він може мене налякати .. коли відступати вже немає куда ((
Догори
Танюся
Професор Талісману
Професор Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 10:43 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

не я ночью ехать домой точно не хочу!!! Или завтра все утром или я вообще не еду, потому что ехать на 2 часа нет никакого смысла абсолютно еще и в дождь. Экспромты я тоже люблю
Догори
Nick
Космос Талісману
Космос Талісману

ПовідомленняНаписане: вівторок липня 21, 2009 5:39 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Всім дякую за проявлену відданість і героїзм в «Боротьбі за врожай».
Дійсно кажуть «що гуртом краще і батька мити», всі показали високі результати роботи та продуктивність праці, і занесені до резерву бойової бригади «кодачан» - пожирателів масла.
Тетянці обіцяю дати проїхатись на УАЗІ, с першу «по городу», а там буде видно.
Догори
Танюся
Професор Талісману
Професор Талісману

ПовідомленняНаписане: середа липня 22, 2009 4:00 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

і я всім дякую за гарну компанію і чудовий настрій, навіть під дощем....поїздка за маслом в дощ на УАЗі через кладовище це щось неймовірне було)))))))))))))
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    El Talisman -> Форум села Кодаки Ваш часовий пояс: GMT - 3 Години
Перейти до сторінки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі
Сторінка 1 з 7

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі